Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Oproštaj od Ivane Popović uz ples, smijeh i “drmanje”

Oproštaj od Ivane Popović uz ples, smijeh i “drmanje”

Bivši partner preminule kiparice i dizajnerice Ivane Popović, glumac Luka Peroš, pozvao je njene prijatelje na svojevrsnu veselu komemoraciju u njenu čast – koja uključuje plesanje, smijeh i drmanje.

Umjetnički par zajedno je imao kći Avu, koja danas ima jedanaest godina. No, evo kako izgleda neobičan poziv za prijatelje, kolege, suradnike, obožavatelje Ivane Popović i druge ljude dobrog duha, piše N1.

“Ivana Popović, naša Ive, naša ljube, naša Popovićka je otišla na drugu razinu. Tužni jesmo, ali uz njezinu ljubav i vezu znamo da idemo dalje i da ju možemo i moramo slaviti i pozdraviti. Mnogi od vas se niste imali prilike u ovom kratkom periodu oprostiti od nje pa vjerujem da je red da to učinimo zajedno, jako i veselo kako Ivana i zaslužuje… Stoga vas molim da nam se pridružite ovaj četvrtak od 20h nadalje u Funk Clubu u Tkalčićevoj ulici da pričamo o Ivani, da zbijamo šale, da se prisjećamo naših trenutaka s njom, suludih anegdota, pravih Ivana momenata”, napisao je na Facebooku.

Objasnio je i zašto je odabrao ovu vrstu oproštaja.

“Moj zadnji razgovor s njom je bio da je htjela u Zagreb ići plesati i drmati. Mislim da joj tu želju možemo udovoljiti da svi tako onda zajedno zaplešemo, cerekamo se, pustimo suzu i slavimo Ivanu. Sergio je već planiran u Funku ali pridružit će mu se i M.I.L.E. i Viško Laboš kroz noć, da i oni malo daju groovea kojeg je Ivana voljela”, naveo je.

Budući da je Ivana Popović iza sebe ostavila dvije kćerke, Lunu i Avu, odlučio je pozvati ljude da misle i na njih.

“Mnogi od vas znaju za Ivanine Promatrače, iste ove glavice koje su na gornjoj slici. Tijekom večeri ćemo imati mnoštvo Promatrača u Funku koje možete ponijeti doma uz neku donaciju, minimalno 20 kuna, i od kojih bi doprinos na kraju išao za Lunu i Avu kao mala pomoć u ovom slijedećem razdoblju. Ideja Promatrača je uvijek bila da putuju uz neku osobu daleko, da za Ivanu vide mnoga mjesta i vjerujem da bi joj bilo drago da ljudi koji su je znali, koji su je poštivali i voljeli, da oni ponesu tako jednog Promatrača i da joj tako dopuste da se ona dalje širi i vidi”, naveo je Peroš.

“Nadam se da će vas doći u što većem broju da Ivani pokažemo ljubav koja je i ona nama davala… Uvijek, beskompromisno, intenzivno i iskreno… Još jednom hvala svima u ime cijele obitelji na potpori i kako bi rekla Ive: Drmajte dalje, hajd”, citirao ju je u pozivu na oproštaj.

novo.hr

foto: cromoda.com