Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Pet stvari koje muškarci čine samo kada su zaljubljeni

Pet stvari koje muškarci čine samo kada su zaljubljeni

Kad je muškarac zaljubljen – to se onda i vidi iz njegovog ponašanja, piše atma.hr. U nastavku je pet načina na koje prosječan muškarac pokazuje svojoj partnerici da je voli.

1. On pokazuje poštovanje

To je temelj za sve što slijedi. Ako muškarac ne poštuje ženu s kojom je u vezi – ako ju vidi samo kao nešto malo više od objekta za ispunjenje svojih fantazija – on je ne voli. On može žudjeti za njom – ali je ne voli.Kada muškarac istinski voli svoju partnericu, njih dvoje su jednaki u njegovim očima. On se tada neće prema njoj postavljati kao da bi trebala slušati njegove zapovijedi, podrediti se njegovim vrijednostima i volji. On će je doživljavati kao osobu koja ima svoje ideje, stavove i osjećaje i to će poštovati.

2. On je iskren

Previše je muškaraca koji mogu staviti jako uvjerljive maske. Oni će reći sve prave stvari kako bi izgledali kao “savršeni muškarci”. Ali kad čovjek istinski voli ženu, to nije ni opcija. On neće samo ‘igrati igru’ i izlaziti na spojeve s namjerom da se uvuče u njezine hlače.On će se držati svojih vrijednosti, čak i ako ga one vuku u suprotnom smjeru. Zašto? Jer on zna vrijednost iskrenosti u vezi.

3. Sjeća se važnih stvari

Kada je muškarac zaljubljen, on ne zaboravlja ključne stvari o njegovoj partnerici. Npr. kakvu kavu ona voli i koja joj je omiljena pjesma. Naravno, on pamti njezin rođendan i njihovu godišnjicu.

4. On pokušava biti bolja osoba

Ljubav može dovesti u red čak i najnemarnijeg muškarca. Ne radi se o tome da on želi impresionirati partnericu s lažnim dojmom. On je zapravo samo jako cijeni i zato će postati najbolja moguća verzija sebe.Drugim riječima, kada je muškarac zaljubljen, on zaista želi postati bolja osoba. Zna da njegova partnerica zaslužuje toliko.

5. On će se boriti

Prije nego što muškarac postane spreman da se skrasi u ljubavi, on će imati otprilike šest veza. Ozbiljno, ljudi su to proučavali. Tih 6 žena će napustiti njegov život relativno brzo. Ruku na srce, on se vjerojatno nije previše trudio da ih zadrži. Jedina žena za koju će se muškarac boriti je ona koju voli. Zna da pravu ljubav nije lako zamijeniti. On zna da ako ljubav njegovog života ode, on nikada više neće moći naći ženu poput nje. Dakle, on se bori.

novo.hr