Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Plenković komentirao Milanovića: “Ovo što on radi nije normalno, on je prevarant!”

Plenković komentirao Milanovića: “Ovo što on radi nije normalno, on je prevarant!”

Predsjednik Vlade, Andrej Plenković boravi u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji. Tom prilikom posjetio British American Tobacco u Kanfanaru.

Nakon reakcije predsjednika Zorana Milanovića, Plenkoviće se ponovno obraća na temu Zlate Đurđević.

Prodavač boze i prevarant se razotkrio. “Predsjednik RH je predsjednik sviju, pa i članova HDZ-a, pa i moj, bez obzira za koga sam glasao. Predsjednik ne smije imati anti-HDZ agendu. Ovo je nezabilježeno”, kazao je Plenković i dodao:

Ovo što on radi nije normalno. On gura, forsira, sili da Đurđević postane predsjednica. No go. On je prevarant i prodavač boze. Nije normalno da predsjednik svih građana ima agendu protiv vladajuće stranke.”

Dodao je da Milanović “popravlja poraz SDP-a na parlamentarnim izborima”.

Ne možeš biti predsjednik suda ako ne poštuješ pravni poredak”, dodao je. Dodao je da je Đurđević pristala biti dio nezakonite procedure.

Jako je dobro procedura imenovanja koja podrazumjevanja da kandidati napišu svoj program, onda možemo više znati o njihovim promišljanjima”, rekao je Plenković.

Kada je riječ o kandidatkinji, diskvalificirao ju je on sam, a to će ga zaboliti, i uvukao u protuzakonitu proceduru a ona pristala u tome, njena amibicija je završila”, naglasio je Plenković.

Ponovno se osvrnuo na Milanovića: “Ako je ušutkao sve druge koji su se prepali, e mene neće”, rekao je.

novo.hr

foto: arh.nh