Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Policija u Metkoviću oduzela transparente za “doček” Plenkoviću

Policija u Metkoviću oduzela transparente za “doček” Plenkoviću

Premijer Andrej Plenković u nedjelju će posjetiti Metković u sklopu predizborne kampnje za lokalne izbore. Kako doznaje N1 televizija skupina mladih odlučila se organizirati i dočekati premijera s porukama i transparentima.

Međutim, kako doznajemo, policija je zaustavila mladića koji je postavljao transparente te mu ih oduzela navevši da je to “neprimjereno i da im je tako naređeno”.

“Postavljao sam transparent koji nema nikakav vrijeđajući sadržaj kada je došao policijski auto s dva policajca. Transparent koji sam postavio su maknuli i rasparali, a iz auta su mi oduzeli još jedan te tražili da im kažem sva mjesta na kojima se transparenti nalaze. Rekli su mi da je to neprimjereno i koliko sam shvatio iz razgovora s policajcima njima je nadređeno da ako bude bilo čega da to spriječe. U međevremenu su poskidali sve transparente koje su našli, a u Metkoviću je više policije nego u Zagrebu, u grad je nemoguće ući”, rekao nam je mladić.

Iz OKC-a Policijske uprave dubrovačko-neretvanske kazali da ne znaju za događaj, ali i da nam takve informacije ne mogu davati.

novo.hr

foto: N1