Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Potraga za Karlom traje šesti dan, sestra objavila fotografiju njegovog bicikla

Potraga za Karlom traje šesti dan, sestra objavila fotografiju njegovog bicikla

Potraga za nestalim zagrebačkim studentom Karlom Kurtanjekom traje već šesti dan.

Kurtanjek je posljednji puta viđen u srijedu, 10. travnja, u zagrebačkom naselju Vrbani. U jutarnjim je satima krenuo biciklom prema fakultetu na Kennedyjev trg, a od tada mu se gubi svaki trag.

Višednevna potraga za nestalim Kurtanjekom za sada nije donijela rezultata, a nije pronađen ni njegov bicikl. Sestra Karla Kurtanjeka, Edita, na svojem je Facebooku napisala da je riječ o biciklu Mountain bike Hercules Olpran kao na slici, crvenosive boje.

Njegova druga sestra, Dorotea Kurtanjek u razgovoru za RTL istaknula je kako još uvijek nemaju korisnih informacija. “Uzeli su njegova oba mobitela koja je ostavio kod kuće i kompjuter kojim se koristio ne bi li ondje pronašli kakav trag. Zahvalni smo svima koji nam žele pomoći u ovoj teškoj situaciji, ali su nam se počeli javljati i svoje usluge nuditi raznorazni ljudi koji se predstavljaju kao vidovnjaci i koji nam, kao, mogu pomoći, a ništa konkretno od njih nismo dobili”, kazala je.

Policija je poručila kako intenzivno traga za nestalim mladićem, službenici pregledavaju se nadzorne kamere na različitim lokacijama u gradu ne bi li se ustanovilo kojom se rutom kretao nestali Karlo.

Na stranici nestali.hr objavljeno je kako je Karlo visok oko 183 centimetara, atletski je građen, plavih očiju i plave kose. U trenutku nestanka na sebi imao crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.

Svi oni koji imaju neke informacije o Karlu mogu kontaktirati obližnju policijsku postaju ili na sljedeće telefonske brojeve: 091/7325-504; 095/9089-969; 091/8950-157.

novo.hr

foto: nestali.hr/FB

Tagovi: