Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Pronađena Karlova oporuka, na dan nestanka podignut je novac

Pronađena Karlova oporuka, na dan nestanka podignut je novac

Potraga za nestalim zagrebačkim studentom Karlom Kurtanjekom traje već šesti dan.

Kurtanjek je posljednji puta viđen u srijedu, 10. travnja, u zagrebačkom naselju Vrbani. U jutarnjim je satima krenuo biciklom prema fakultetu na Kennedyjev trg, a od tada mu se gubi svaki trag.

Višednevna potraga za nestalim Kurtanjekom za sada nije donijela rezultata, a nije pronađen ni njegov bicikl. Sestra Karla Kurtanjeka, Edita, na svojem je Facebooku napisala da je riječ o biciklu Mountain bike Hercules Olpran kao na slici, crvenosive boje.

Karlova sestra Edita rekla je za Novu TV kako su članovi obitelji danas pregledavali dokumente po kući te su otrkili nešto za što se ispostavilo da je oporuka.

Samo je napisao da svu svoju imovinu ostavlja roditeljima. Bila je jako suhoparno napisana, ali nije bila riječ o oproštajnom pismu ili bilo čemu što bi upućivalo na suicid. Oporuka je datirana s datumom 9. travnja, dan prije nego što je nestao”, kazala je Edita i dodala kako je na dan nestanka zabilježeno da je oko 8.20 sati podignut novac s bankomata.

Pronalazak oporuke obitelj je prijavila policiji. “Nadam se da je živ i zdrav, možda je upao u neku zavadu ili našao curu pa otišao s njom. Ne znam što mu se dogodilo u glavi. Čim sam čula da je podizao novce s bankomata, otpisala sam mogućnost da si je učinio nešto nažao. To je netipično za njega”, kaže Edita.

novo.hr

foto: nestali.hr

Tagovi: