Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti / Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO okupio gotovo 50 izlagača

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO okupio gotovo 50 izlagača

Šesti po redu Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO 2017 okupio je gotovo 50 izlagača, koji će u dva dana, do 1. prosinca, razgovarati o suradnji i interesu za javne i privatne investicijske projekte u Hrvatskoj i regiji.

“Šestu godinu zaredom REXPO dovodi investitore u Hrvatsku, koji razgovaraju o mogućnostima suradnje na različitim projektima i sektorima, pri čemu je turizam uvijek jedna od atraktivnijih tema, a ove godine je zemlja-partner Velika Britanija te će biti zanimljivo vidjeti kako britanski ulagači vide ovaj sajam kao platformu za informiranje o mogućnostima ulaganja u Hrvatsku. Tu su i investitori u luksuzne nekretnine sa srednjeg istoka te brojni stručnjaci iz Europe”, kazala je na otvaranju sajma u četvrtak poslijepodne njegova organizatorica Sandra Marušić.

Napomenula je da REXPO, kao jednu od važnijih platformi za prezentacije investicijskog potencijala Hrvatske, prepoznaju i ključne državne institucije, što potvrđuje dolazak predstavnika Vlade svake godine. Tako je i ove, kada su sajam prvog dana posjetili potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar te ministar turizma Gari Cappelli, koji su sajam i otvorili.

K.H.

foto: rexpo.hr

Tagovi: