auto-moto

Home / auto-moto/eko industrija/Poslovne vijesti / Rimac Automobili šire mrežu maloprodajnih partnera diljem svijeta

Rimac Automobili šire mrežu maloprodajnih partnera diljem svijeta

Rimac automobili objavili su kako šire mrežu maloprodajnih partnera diljem svijeta.

Na ovogodišnjem Geneva International Motor Showu (GIMS) Rimac je prikazao Rimac C_Two i njegovu tehnologiju, in-house dizajniranu monokoknu šasiju, potpuno izrađenu od karbonskih vlakana s integriranom baterijom i pogonskim sustavom.

Osnivač kompanije Mate Rimac nedavno je upoznao medije, parneri i javnost oko stalnih napredaka na razvoju modela C-Two. Najavio je nove tehnologije uvedene tijekom razvoja projekta, program testiranja koji je pokrenut početkom ove godine, te stotine testova i postupaka koji će se obaviti u procesu globalne homologacije, dok će se team pobrinuti da svi inicijalni ciljevi i homologacijski zahtjevi budu ispunjeni i nadmašeni.

Uz zastupnike u Njemačkoj (Esser Automotive), američkoj zapadnoj obali (Manhattan Motorcars) i Ujedinjenim Arapskim Emiratima (Gotham Motors), Rimac Automobili s ponosom najavljuju nova partnerstva na lokacijama širom svijeta: istočna obala i središnje područje SAD-a (Los Angeles, Denver), Kanada (Vancouver), Japan (Tokio), Mexico (Ciudad Mexico) i Australija (Melbourne), stoji na stranicama ove kompanije, prenosi Nacional.

“Vrlo smo uzbuđeni što možemo najaviti daljnje širenje naše izuzetne maloprodajne mreže, kako bismo osigurali da naš brend bude zastupljen na najbolji mogući način. Svi naši maloprodajni stručnjaci imaju iskustvo u zastupanju vrhunskih brendova i stvaranju jedinstvenih odnosa s klijentima. Uzbuđen sam zbog suradnje s njima i siguran sam da će kupci koji odaberu Rimca proći kroz nevjerojatno i vrhunsko iskustvo”, rekao je Krešimir Ćorić, voditelj prodaje u Rimac Automobilima.

novo.hr

foto: scr.arhiva