Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Škoro: Dao sam sve što sam mogao, ostavio sam srce na terenu

Škoro: Dao sam sve što sam mogao, ostavio sam srce na terenu

Miroslav Škoro iznenada je odstupio s mjesta predsjednika Domovinskog pokreta i svih ostalih dužnosti u stranci. Objavio je to na svojem Facebook profilu uz naznaku da to čini iz osobnih razloga, a svoju je odluku dodatno obrazložio u izjavi za Hrvatski radio.

Škoro je najavio da će ostati saborski zastupnik i potpredsjednik Hrvatskog sabora, a očekuje i počasnu funkciju u stranci. Otvara se pitanje i kako misli prepustiti novom vodstvu stranke da se nametne ako zadržava i tu najvišu hijerarhijsku poziciju u Saboru. Također, postavlja se i pitanje podsjeća li sve to na slučaj Ive Sanadera koji je ‘otišao da bi ostao’ i pokušao vući neke poteze iz sjene.

U principu mantra je nekakva da, eto, ja sam gubitnik, ja sam čovjek koji je ustvari razlog zašto se napada taj Domovinski pokret i ti ljudi. Onda sam nakon jednog razgovora sa svojom obitelji zaključio da je možda najbolje da se nastavim baviti politikom, ostanem u Saboru, ali da se maknem s mjesta predsjednika DP-a, kazao je Miroslav Škoro u telefonskom razgovoru za HRT.

Ja sam svoju utakmicu u smislu predsjednika DP-a otrčao. Dao sam sve što sam mogao, ostavio sam srce na terenu. Volim tu stranku i sve sam napravio u interesu boljitka ove naše države, zaključio je Škoro. 

N.H.

foto: scr.hrt

Tagovi: