Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Talijanski stručnjak odbio klupu Bayerna

Talijanski stručnjak odbio klupu Bayerna

Prema izvještajima talijanskih medija Allegri i rukovodstvo Bayerna su jučer bili u kontaktu, ali odlični stručnjak se odlučio zahvaliti Bavarcima, prenosi Sportklub.

S obzirom na reputaciju kluba, nakon otkaza Niki Kovaču s Bayernom su se momentalno počela povezivati neka od najzvučnijih trenerskih imena, prije svih Jose Mourinho i Massimiliano Allegri.

Prema izvještajima talijanskih medija Allegri i rukovodstvo Bayerna su jučer bili u kontaktu, ali odlični stručnjak se odlučio zahvaliti Bavarcima.

Allegri je krajem prošle sezone napustio Juventus nakon pet godina na klupi Bianconera s kojim je osvojio isto toliko Scudetta.

Iscrpljujući rad u torinskom klubu je očigledno uzeo danak jer trofejni trener ne želi da preuzima niti jedan klub do sljedećeg ljeta te planira nastaviti odmarati.

Kao mogući Kovačev nasljednik spominje se i Erik ten Haag, ali i ta opcija bi mogla otpasti jer 49-godišnjak ne želi da napusti Ajax prije kraja sezone.

Inače, Kovača će privremeno zamijeniti Hans Flick koji je od 2006. do 2014. godine asistirao Joachimu Loewu u reprezentaciji Njemačke.

novo.hr

foto: arhiva.nh

Tagovi: ,