Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / Terme Tuhelj u 2018. ostvarile gotovo milijun eura dobiti

Terme Tuhelj u 2018. ostvarile gotovo milijun eura dobiti

Terme Tuhelj prošle su godine ostvarile dobit od gotovo milijun eura, dok im je ukupan prihod iznosio 8,7 milijuna eura, što je gotovo deset posto više nego 2017., izvijestili su u ponedjeljak iz te tvrtke koja je u vlasništvu slovenskih Termi Olimia. 

Prošle im je godine ujedno porastao i broj gostiju, na 51.663, što je 8,3 posto više nego godinu ranije, kao i noćenja za 5,4 posto, na 129 tisuća. 

Zbog dobrih rezultata Uprava Termi Tuhelj zaposlenike je, nakon ljetne sezone, nagradila s po 2.500 kuna, te s još 3.000 kuna na kraju odrađene godine. 

“Svi naši zaposlenici mogu besplatno koristiti bazene i fitness te imaju povlaštene cijene za ostale usluge poput wellnessa i smještaja. Također im nudimo mogućnost učenja stranih jezika, a s obiteljima mogu koristiti povoljnije usluge ljetovanja ili zimovanja u hotelima s kojima smo dogovorili partnerske cijene. Osim toga, svakog mjeseca biramo najboljeg radnika, a na kraju godine i najbolje radnike u svim segmentima poslovanja, koje potom nagrađujemo bonusima na mjesečnoj, odnosno godišnjoj razini”, rekao je direktor Terma Tuhelj  Florjan Vasle.

N.H.

foto: terme-tuhelj