Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Tragedija iznad Italije: Putnik (33) preminuo tijekom leta, s njim bila i trudna supruga

Tragedija iznad Italije: Putnik (33) preminuo tijekom leta, s njim bila i trudna supruga

U srijedu je na letu Ryanaira iznad Italije preminuo 33-godišnji muškarac dok je njegova trudna supruga sjedila u drugom, stražnjem dijelu zrakoplova. Kako javljaju talijanski mediji, muškarac je preminuo od srčanog udara.

Nakon što mu je pozlilo na letu iz Torina za Lamezia Terme jučer ujutro, dvojica putnika obučena za pružanje liječničke pomoći pokušala su ga spasiti, a osoblje aviona bilo je prisiljeno uskočiti s defibrilatorom, piše Corriere della Sera.

Avion se vratio u Torino 30 minuta od polijetanja, u njega su uletjeli liječnici, no muškarca su na mjestu proglasili mrtvim.

Njegova je supruga saznala za njegovu smrt tek nakon što se zrakoplov vratio u Torino jer je sjedila daleko od njega u stražnjem dijelu aviona. Lokalni mediji prenose da je u stanju šoka odvedena u obližnju bolnicu Ciriè.

Nakon tragedije pojavile su se tvrdnje o kašnjenju spasilačkih timova u zračnoj luci. Međutim, te su tvrdnje demantirane, a lokalna zdravstvena uprava kaže da su bili spremni pružiti pomoć odmah nakon slijetanja zrakoplova.

N.H.

foto: epa