Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Trostruki ubojica iz BiH pred policijom počinio samoubojstvo, otkriveno koga je sve ubio!

Trostruki ubojica iz BiH pred policijom počinio samoubojstvo, otkriveno koga je sve ubio!

Muškarac iz Gradačca u BiH koji je ranije tijekom dana ubio suprugu i još dva muškarca počinio je samoubojstvo kada su ga nakon višesatnog bijega pronašli i opkolili pripadnici policije, potvrdili su iz pravosudnih izvora.

– Možemo potvrditi da su tri osobe ubijene, a tri osobe ranjene. Osoba (počinitelj) je nakon lociranja i prije lišavanja slobode počinila suicid, stoji u priopćenju Tužiteljstva Tuzlanske županije koje vodi istragu.

Počinitelj je danas ubio nevjenčanu suprugu i još dvije osobe. Ubojstvo je prenosio uživo na Instagramu. “Ubio sam oca i sina. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca”, rekao je u prijenosu uživo.

Dnevni avaz doznaje da je Sulejmanović ubio oca i sina te teško ranio ženu. Riječ je o supruzi i majci ubijenih. Svi ubijeni su punoljetni. Mladiću su 23 godine.

Avaz doznaje da su ubijeni Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevjenčana supruga, zatim Džengiz Onder i Džengiz Denis, otac i sin, turski državljani. Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković.

Trostruki ubojica identificiran je kao Nermin Sulejmanović (35), a on je prizore brutalnog ubojstva bivše supruge snimao i emitirao na društvenim mrežama.

Bježeći s mjesta zločina naišao je na dvojicu muškaraca, oca i sina, koje je također ubio kako je to sam potvrdio nešto kasnije u jednoj od brojnih objava na društvenoj mreži koje je neprekidno postavljao dok je bježao.

Mediji u BiH objavili su kako je Sulejmanović bio osoba s policijskim dosjeom jer je bio povezan s kriminalnom skupinom koja je krijumčarila heroin.

Policija još istražuje motive zločina koje je počinio u petak no Sulejmanović je naznačio kako su u pozadini najvjerojatnije obiteljski problemi.

Uz psovke i uvrede potužio se kako je samo želio imati obitelj što su mu drugi uništili.

N.H./H

foto: FB