Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/zdravlje i ljepota / U Zagrebu počinje DENTEX 2024., najveći regionalni sajam dentalne medicine i industrije

U Zagrebu počinje DENTEX 2024., najveći regionalni sajam dentalne medicine i industrije

Najveći regionalni sajam dentalne medicine i dentalne industrije DENTEX 2024., otvara se u Zagrebu, a okupit će vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke i stručnjake iz sektora dentalne medicine i dentalne industrije.

Do subote, 8. lipnja, taj će međunarodni sajam, u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, okupiti tisuće dentalnih stručnjaka i proizvođača, pružajući priliku za neposrednu komunikaciju sa strukom, demonstraciju rada opreme te razmjenu iskustava i znanja, ističe Hrvatska komora dentalne medicine, organizator sajma.

DENTEX se održava svake dvije godine od 2010., a ovogodišnja mu je tema Suvremeni procesi u dentalnoj medicini protokoli i procedure, bit će predstavljena kroz jedinstven koncept Ordinacija uživo, ugledni će predavači pred posjetiteljima demonstrirati primjenu suvremenih tehnologija u svakodnevnoj praksi te prezentirati prateće protokole.

 Hrvatska komora dentalne medicine organizira i kongres sa edukativnim sadržajima za svoje članove te razne radionice s nizom aktualnih tema u području struke, EU fondova, dentalnog turizma.

 Organizacijom i održavanjem DENTEX-a Hrvatsku želimo pozicionirati kao regionalni centar za dentalnu edukaciju i kao referentno mjesto za poslovnu komunikaciju dentalnih stručnjaka, poručuju iz Komore.

M.B.

foto: fah