Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / /VIDEO/ Čovjeku u Zagrebu ispao novčanik, prolaznici uz osmijeh grabili novac

/VIDEO/ Čovjeku u Zagrebu ispao novčanik, prolaznici uz osmijeh grabili novac

Nesvakidašnje scene ‘grabljenja’ novca desile su se danas na zagrebačkoj Branimirovoj ulici.

Frendu, obrtniku koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude koje pošteno plaća, u kaosu užurbanog poslovnog dana na krovu automobila slučajno je ostao novčanik s nekih 4, 5 tisuća kuna. Kada je izašao na Branimirovu, novčanik je pao s vozila, očito je naišao neki drugi automobil i pregazio ga, te je novac počeo letjeti ovom brzom gradskom prometnicom. Na snimci vidite pohlepne sugrađane kako s osmijehom grabe tuđu lovu, pritom naravno ugrožavajući sebe i druge jer to čine nasred Branimirove. Kaže da su ga spasili odvjetnici Tomislav Zorić i Ivana Bahat koji su se u prolazu nekako dočepali novčanika i nazvali ga te mu od razularene rulje uspjeli spasiti barem dokumente”, objavio je Zagrepčanin i PR stručnjak Thomas Bauer na Facebooku, uz priloženi video.

Frendu, obrtniku koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude koje pošteno plaća, u kaosu užurbanog poslovnog dana na krovu automobila slučajno je ostao novčanik s nekih 4, 5 tisuća kuna. Kada je izašao na Branimirovu, novčanik je pao s vozila, očito je naišao neki drugi automobil i pregazio ga, te je novac počeo letjeti ovom brzom gradskom prometnicom. Na snimci vidite pohlepne sugrađane kako s osmijehom grabe tuđu lovu, pritom naravno ugrožavajući sebe i druge jer to čine nasred Branimirove. Kaže da su ga spasili odvjetnici Tomislav Zorić i Ivana Bahat koji su se u prolazu nekako dočepali novčanika i nazvali ga te mu od razularene rulje uspjeli spasiti barem dokumente.

Objavljuje Thomas Bauer u Petak, 13. rujna 2019.

Kako je zagreb.info doznao od oneštećenog, danas je bio s prijateljima u vinogradu pa je zbog toga imao veliku svotu gotovine u novčaniku. Nakon što je išao kupiti potrepštine za vinograd, zazvonio mu je telefon baš kada je ostavio novčanik na krovu auta. Nakon razgovora je zbog žurbe zaboravio novčanik koji je nesretno završio na Branimirovoj. Nalaznici novčanika iz videa odmah su ga nazvali i polukružnim okretom brzo je došao natrag, ali dotad su se razni nevaljalci ‘počastili’ njegovim novcem. Kaže da se ne ljuti pretjerano oko čitave situacije, ali ga rastužuju scene hihotanja ljudi na tuđu nesreću.

novo.hr

foto: fb.Thomas Bauer