Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/zdravlje i ljepota / /VIDEO/ Izjava ravnatelja bonice Mostar postala hit: “Umisto sprida uša nan je sazad”

/VIDEO/ Izjava ravnatelja bonice Mostar postala hit: “Umisto sprida uša nan je sazad”

Sveučilišna klinička bolnica Mostar suočila se s još jednim neodgovornim ponašanjem pacijenta, kojem su potvrdili koronavirus.

U ponedjeljak su u bolnicu primljeni otac i sin koji su se žalili na prehladu pa su zbog respiratornih teškoća i upale pluća smješteni na Odjel za plućne bolesti.

Naknadno je potvrđeno da je otac pozitivan na koronavirus dok je sin negativan. To ne bi bio problem da se nije otkrilo kako je zaraženi pacijent se kretao po različitim dijelovima bolnice i bio u kontaktu s više ljudi.

“Pacijenti su lagali” – potvrdio je ravnatelj SKB-a Mostar dr. Ante Kvesić za strane medije i dodao: – Najveći problem je činjenica da je pacijent u anamnezi rekao liječnicima kako nije boravio nigdje izvan Bosne i Hercegovine, pa nije ni tretiran kao potencijalno zaražen korona virusom, nego je primljen na Odjel pulmologije, čime je ugrozio brojne živote.

Naglasio je kako za ovu grešku nitko neće dobiti otkaz te je istaknuo kako on ne voli davati otkaze.

Kako se god pripremite, kad se dogodi, malo se iznenadite. Umisto sprida uša nan je sazad. Ali smo mi to riješili, počistili. Ali nismo dali otkaz nikome, ja inače ne volim davati otkaze, kazao je i dodao: – Ja sam samo jednom ženu nešto lagao, inače ne lažem.

Osim osebujnog govora, Kvesić je slušajući doktoricu pokazivao jezik, čistio zube… POGLEDAJTE:

novo.hr

foto: TVBH