Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /VIDEO/ Jokić u štali primio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige, pa zaplakao

/VIDEO/ Jokić u štali primio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige, pa zaplakao

Srpski košarkaš Nikola Jokić službeno je izabran za najkorisnijeg (MVP) igrača NBA lige, a nagradu je kao iznenađenje primio u rodnom Somboru i to u štali za konje.

Vodstvo njegovog kluba Denevr Nuggetsa i Jokićev menadžer Miško Ražnatović odlučili su iznenaditi odličnog košarkaša, a iznenađenje ga je dočekalo u njegovom konjičkom klubu “Dream catcher” u Somboru, kada se vratio s vožnje.

Uručenje nagrade u obliku košarkaške lopte proteklo je uz zvuke tambura, specifičnih za Sombor, Novi Sad i okolicu, a u jednom trenutku Jokić je počeo plakati od uzbuđenja. Uz čelnike Denvera i Ražnatovića prisutni su bili njegov otac i majka, ali i supruga Natalija i njihova kćerkica Ognjena.

Sada ne razmišljam o tome, ali kada budem star, debeo i mrzovoljan, sigurno ću se sjetiti toga i pričati djeci o tome da sam nekada igrao dobru košarku. Svi znaju da sam ja isti onaj momak, i ostaću isti poslije ovoga. Činjenica da sam u društvu sa svim tim momcima koji su stvarali historiju ove lige i ovog sporta…Samo to znači mnogo i to je nevjerovatno nasleđe koje ostaje”, rekao je Jokić nakon što je primio nagradu.

N.H.

foto: DenverN.