Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /VIDEO/ Pogledajte kako je Miočić nokautirao dos Santosa

/VIDEO/ Pogledajte kako je Miočić nokautirao dos Santosa

Američki majstor borilačkih vještina hrvatskih korijena Stipe Miočić  po drugi put je obranio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji  nakon što je rano jutros nokautom u Dallasu pobijedio bivšeg UFC-ova prvaka Brazilca Juniora dos Santosa.

Stipe Miočić  ušao je u povijest UFC-a kao jedini teškaš koji je dva puta zaredom obranio pojas prvaka nakon što je u prvoj rundi nokautirao brazilskog majstora mješovitih borilačkih vještina Juniora dos Santosa.

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj i pravi revanš Miočića za poraz kojeg je u prosincu prosincu 2014. godine u Phoenixu pretrpio od Dos Santos koji je nakon pet rundi jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Stipu.

Od tog dvoboja puno toga se promijenilo jer je Miočić u siječnju 2016. prvo pobijedio Andreija Arlovskog za samo 54 sekunde, da bi već u svibnju napao pojas koji je tada držao legendarni Fabricio Werdum, piše hrt. Uslijedila je prva obrana naslova u Clevelandu protiv bivšeg Dream, Strikeforce i K-1 prvaka Alistaira Overeema kojeg je Miočić pobijedio nokautom.

novo.hr

foto: scr.