Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / /VIDEO/ U Međimurju ponovno napadnuti policijski službenici

/VIDEO/ U Međimurju ponovno napadnuti policijski službenici

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako se u Murskom Središću u subotu dogodio sukob između mještana i policije u kojem su ponovno napadnuti policijski službenici. Sukob je objavljen na Facebook stranici ‘Želim normalan život u Međimurju’.

Naime, u Ulici Sitnice, u subotu su oko 15.45, policijski službenici postupali po dojavi građana zbog narušavanja javnog reda i mira puštanjem glasne glazbe. 

Kako saznajemo, na mjestu događaja čula se glazba koju je putem muzičke linije glasno puštao muškarac. Na naredbu policijskih službenika da utiša glazbu muškarac je pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike koji su zatim uporabili sredstva prisile. Potom su do njih došli 18-godišnjak i 37-godišnjakinja koji su nasrnuli na policijske službenike. Pritom ih je 22-godišnjak vrijeđao, a 53-godišnjak im prijetio nasilnim radnjama. I nad njima su uporabljena sredstva prisile.

Tijekom postupanja i privođenja uhićenih osoba do službenog vozila, oko policijskih službenika okupila se veća skupina građana koja je glasno negodovala te je više osoba gađalo policajce kamenjem, a jedan je policijski djelatnik i pogođen.

Video policijske akcije u Sitnicama.Dečki, svaka čast!

Objavljuje Želim normalan život u Međimurju u Ponedjeljak, 12. kolovoza 2019.

Alkotestiranjem je utvrđeno da su svi uhićeni bili pod utjecajem alkohola.

Liječničkim pregledom utvrđeno je da su dvojica policijskih službenika te 18 i 22-godišnjaci lakše ozlijeđeni, javlja RTL.

novo.hr

foto: scr.fb