Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / /VIDEO/ U Varaždinskim Toplicama otvoren Hotel Bernarda – novi turistički biser sjevera Hrvatske

/VIDEO/ U Varaždinskim Toplicama otvoren Hotel Bernarda – novi turistički biser sjevera Hrvatske

U Varaždinskim Toplicama u subotu je otvoren Hotel Bernarda s četiri zvjezdice, vrijedan više od osam milijuna eura, a tom je prigodom istaknuto kako je riječ o hotelu s jedinstvenom ponudom u Hrvatskoj.

Radi se o privatnoj investiciji tvrtke Bernarda Nova, a novootvoreni hotel ima 27 soba, wellness s finskom, turskom i infracrvenom saunom te slanom sobom i fizikalnim tretmanima, a sve uz upotrebu termalne vode. Centar nudi i specijalni program pilatesa po basi sistemu.

Vlasnica i direktorica tvrtke Bernarda Nova, Bernarda Cecelja, istaknula je da fizikalna terapija ima značajno mjesto u wellness centru hotela, a u ponudi je i pilates studio. Naglasila je da je Hotel Bernarda prvi hotel u Hrvatskoj s takvom rekreacijskom, ali i zdravstvenom ponudom.

Ne mogu opisati koliko sam sretna i ponosna. Stigli smo do kraja od ideje i realizacije objekta koji se prostire na površini od 10.000 četvornih metara. Susretali smo s raznim poteškoćama i mnogi su se već pitati kada će hotel biti otvoren. Samo sam ja znala koliko se tu nanizalo problema od 2015. godine pa do danas. Otvorenje Hotela veliki je zamašnjak razvoju turizma ne samo Varaždinskih Toplica i Varaždinske županije, nego i cijelog kontinentalnog turizma“, kazala je Bernarda Cecelja.

Na otvorenju značajne turističke investicije bio je i premijer Andrej Plenković:

Vaša investicija gospođo Cecelja, koja je u potpunosti privatna pokazuje tu snagu, energiju i moć stvaranja ovako prekrasnog hotela, u sjajnoj destinaciji na temelju vlastitih sredstava poslovnog plana investicija i sve na temelju proizvodnje kreveta i krevetnih sustava i nadaleko poznatih madraca“, kazao je između ostalog, premijer Plenković.

Moderno uređenje interijera Hotela Bernarda:

“Suza za zagorske brege” prigodno je izvedena na otvorenju:

N.H.

video: T.Š./NOVO.hr