Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / Crnogorski hotel pred kraj sezone djelatnicima podijelio ukupno 400.000 eura bonusa

Crnogorski hotel pred kraj sezone djelatnicima podijelio ukupno 400.000 eura bonusa

Vlasnici jednog crnogorskog hotela ugodno su iznenadili zaposlene kada su im pred kraj sezone podijelili pozamašne bonuse.

Odbor direktora Maestral Resort & Casino prošli je tjedan jednoglasno odobrio prijedlog dioničara da se dodijele nagrade zaposlenima u iznosu od 400.000 eura, koje su im ovog tjedna već i isplaćene, zajedno s plaćom za kolovoz.

Dioničari, kako su kazali, žele na ovaj način pokazati svoju zahvalnost svim zaposlenima, koji su svojim radom utjecali na dobar rezultat.

“Iako je mnogo novca investirano u renoviranje hotela Maestral, najveća prednost tvrtke je naše osoblje. Prepoznajemo njihove napore da postignu financijske ciljeve, kao i ciljanu razinu usluge našim gostima”, kazao je Christos Tsemperas, direktor tvrtke, prenosi N1

Mirjana Sočan, direktorica ljudskih resursa, ističe da poduzeće nastavlja kontinuirano investirati u ljude koji rade za hotel Maestral.

“Vlasnici i menadžment poduzeća pokazuju stalnu brigu o osoblju i to se ogleda u uvjetima rada, daljem obrazovanju i obuci, i u financijskoj podršci”, kazala je Sočan.

U srpnju je ova hotelska kuća zaokružila godinu dana od kako posluje kao resort najviše kategorije i sada glavnu turističku sezonu uspješno privode kraju.

Podsjećaju da kao rezultat rada nose i titulu najboljeg hotela u Crnoj Gori, u što su imali priliku uvjeriti njihovi brojni gosti.

novo.hr

foto: Maestral