Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/turizam / Vrhunski restoran „Bernarda“ obogatio gastro scenu sjeverozapadne Hrvatske

Vrhunski restoran „Bernarda“ obogatio gastro scenu sjeverozapadne Hrvatske

/Promo/ Vrhunski restorani ugavnom su smješteni u većim gradovima ili na hrvatskoj obali, no poneki se pronađu i u manjim mjestima.

Jedan od takvih je i restoran „Bernarda“, koji je ovog ljeta otvorio svoja vrata na samo četrdesetak minuta od Zagreba, u prekrasnim i pitoresknim Varaždinskim Toplicama.

Time je hrvatska gastro scena postala bogatija za još jednu sjajnu zvijezdu, restoran koji svojim posjetiteljima priča jednu sasvim posebnu enogastronomsku priču.

Pod budnim okom chefova iz restorana Bernarda nastaju vrhunski specijaliteti koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovi chefovi svjetskoga glasa i renomea pripremili su cijeli niz jela nastalih prema autorskim receptima.

Posebnost restorana Bernarda su namirnice koje se koriste u pripremi specijaliteta. Riječ je o namirnicama uzgojenima prema biodinamičkim načelima te starim izvornim sortama u kojima je sačuvana sva punoća boje, mirisa i okusa koji jamče jedinstveni gastro užitak za sva osjetila.

  • Samo kvalitetna hrana poslužuje se u restoranu Bernarda

Da je doista riječ o biodinamičkim namirnicama potvrđuje suradnja s Centrom Rudolf Steiner, čije je i zaštitno lice.

Vrhunske namirnice, moderan pristup u njihovoj obradi i pripremi te kreativnost chefova, kao rezultat daju nezaboravnu igru mirisa i okusa na tanjuru.

U ponudi restorana Bernarda nalaze se brojne maštovite izvedbe predjela i juha, veliki izbor steakova i drugih mesnih jela, riblji specijaliteti, jela za vegetarijance kao i neizostavne slastice.

  • Nakon glavnog jela, odlično pašu fini slatki deserti

Restoran Bernarda goste dočekuje u vrhunski uređenom prostoru u koji su utkane niti nekih davnih, gotovo zaboravljenih vremena, kada su Varaždinske Toplice bile sinonim za mjesto koje svojim posjetiteljima jamči potpuni odmor za dušu i tijelo.

  • Vrhunska hrana poslužuje se u prekrasno uređenom restoranu

U sklopu restorana nalazi se i novouređen objekt s 12 smještajnih jedinica.

  • Ukoliko želite opušteno uživati u restoranu ili samim Varaždinskim Toplicama, pobrinuli su se i za vaš smještaj

  • Oko restorana uređena je šetnica, a sve kako bi se gostima omogućio boravak u ugodnoj i opuštenoj atmosferi

Ulaganjem u hotelsko-turistički sektor, postojećim restoranom i apartmanima te izgradnjom (koja je u tijeku) novog kompleksa hotela s vanjskim i unutrašnjim bazenom, Varaždinske Toplice opet će biti na  karti najboljih hrvatskih termalnih rivijera.

U razdoblju od 9.12.-24.12.2018., te 3.1.- 30.1.2019. odobravaju 20% blagdanskog popusta na noćenje s doručkom u pansionu.

Više informacija saznajte na webu: www.bernarda-tourism.eu, putem telefona: +385 (0)42 633 030 ili dođite osobno u Zagrebačku 7 u Varaždinske Toplice!