Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/zdravlje i ljepota / Za Milu je do sada skupljeno više od 6,5 milijuna kuna; uključila se cijela Hrvatska

Za Milu je do sada skupljeno više od 6,5 milijuna kuna; uključila se cijela Hrvatska

Malena Mila Rončević ima dvije godine i umire od leukemije.

Cijela Hrvatska uključila se u akciju, jer vremena nema puno. U roku od nekoliko dana moramo pomoći obitelji prikupiti gotovo tri milijuna dolara kako bi curica mogla otići u Ameriku, na liječenje koje joj predstavlja jedinu šansu za život. Rizik je ogroman.

Prva procjena oko troškova liječenja bila je oko milijun dolara, no brojka je narasla na nešto manje od tri milijuna dolara, odnosno oko 18 milijuna kuna.

Ovako je otac male Mile, Marin Rončević, pozvao apel za pomoć:

Dragi rođaci i prijatelji, ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi.

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb

HR2423400091511004008,    SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X.

Do sada prikupljeno više od 6,5 milijuna kuna

“Jednostavno nemam komentara. Osupnut sam. Ne vjerujem da se ovo događa. To znači da ćemo možda izbjeći terapiju ovdje i da postoje šanse da odemo direktno tamo. Najiskrenije sam zahvalan svima”, rekao je za Index Milin otac.

novo.hr

foto: FB/privatni album