Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Zastupnik Pernar se počeo baviti važnim pitanjima, saborskim ručkom i besplatnom taksi vožnjom

Zastupnik Pernar se počeo baviti važnim pitanjima, saborskim ručkom i besplatnom taksi vožnjom

“Pohane bukovače s pireom i salatom, 18 kn u saborskom restoranu, jeftinije nego u studentskoj menzi!” – objavio je Pernar na svojem Facebook profilu.

Prije objave o svojem ručku, kojeg bi se postidili i najvatreniji obožavatelji objave kategorije “jela i pića” na društvenim mrežama, bila je još jedna, mnogo bitnija i zanimljivija za “napaćen narod” koji on kao predstavlja:

“Upravo me taksijem od Oranica do Ljubljanice odvezao taksist Bojan Divjak, nije mi htio ništa naplatiti. Rekao sam mu da nije problem, da Bogu hvala imam s čim platiti, nije htio ni čut.”

No, nema brige za uvaženog “narodnog” zastupnika, jer oni ljudi koji su dali njemu i njegovoj ekipi glas, ne kuže kako je jadno što jedan saborski zastupnik objavljuje takve nebuloze. Isto tako kao što su i vjerni birači hdz/sdp društva uvijek brzo zaboravili na sve štete koje je taj dvojac bez kormilara dosad napravio za državu.

Show program toliko čekanog “trećeg puta” je počeo i treba samo nabaviti dovoljnu količinu kokica za daljnje “utakmice”.

D.B.

foto: facebook