Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti / Zračna luka Zagreb traži volontere koji će na par sati glumiti putnike

Zračna luka Zagreb traži volontere koji će na par sati glumiti putnike

Međunarodna zračna luka Zagreb provodit će testiranje sustava i procedura na novom putničkom terminalu Franjo Tuđman, za što im je potreban angažman 60 građana volontera. Oni će trebati glumiti putnike te sudjelovati u procesu prihvata i otpreme putnika i prtljage u novom terminalu, u utorak 27. prosinca, piše Cityportal.

“Volonteri moraju biti punoljetne osobe, dakle, djeca i maloljetnici ne mogu sudjelovati. Prilikom telefonske prijave potrebno je dati broj osobne iskaznice s kojom će se volonteri identificirati prilikom dolaska u Zračnu luku. Prijevoz će biti organiziran autobusom Pleso prijevoza u utorak, 27 prosinca, s polaskom u 8,30 sati s Autobusnog kolodvora u Velikoj Gorici”, kazala je glasnogovornica Međunarodne zračne luke Zagreb, Lidia Capković Martinek.

Svi zainteresirani građani mogu se javiti radnim danima od 8 do 16 sati na telefon 01/4562-821. “Testiranje počinje u 9 sati i traje sve do 13 sati. Svim volonterima osigurat će se lunch paket i voda. Također, bit će organiziran i prijevoz natrag do Autobusnog kolodvora u Velikoj Gorici”, dodala je Capković Martinek.

Otvorenje novog putničkog terminala Franjo Tuđman u Zagrebu planirano je u ožujku 2017. godine. Impresivni terminal površine je 65.000 metara kvadratnih, kapaciteta 5 milijuna putnika u prvoj fazi, s osam avio mostova – dva za domaći i šest za međunarodni promet.

novo.hr

foto: vgdanas.hr