novogradnja

Home / novogradnja/Poslovne vijesti / Dani hrvatske male brodogradnje od 19. do 22. travnja

Dani hrvatske male brodogradnje od 19. do 22. travnja

Jubilarni, 10. dani hrvatske male brodogradnje održat će se od 19. do 22. travnja u marini splitskog hotela Le Meridien Lav i na njima će biti predstavljeno više od 30 plovila, a u sklopu manifestacije održat će se i Sajam turističkih atrakcija, rečeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare Organizacijskog odbora te manifestacije.

Dani hrvatske male brodogradnje i ove će godine ponuditi najbolje od domaće proizvodnje plovila, nautičke i plovne opreme. Uz premijere plovila te probne i testne vožnje, održat će se i nekoliko stručnih skupova i predstaviti inovacije unutar domaće brodograđevne industrije, najavljuju organizatori.

Član Organizacijskog odbora Damir Skelin je istaknuo kako se Danima hrvatske male brodogradnje i Sajmom turističkih atrakcija želi promovirati “turistička atrakcija kao doživljaj”.

Izložbeno-prodajni Sajam turističkih atrakcija predstaviti će i tržištu ponuditi najnovije proizvode sportske, turističke, adrenalinske, plažne, komunikacijske i druge opreme namijenjen koncesionarima plaža, vlasnicima apartmana, agencijama, hotelima i ostalim turističkim subjektima, rekao je Branimir Matijaca iz Organizacijskog odbora ove manifestacije.

Član Organizacijskog odbora Tomi Božiković ističe kako će se tijekom manifestacije održati nekoliko natjecanja, primjerice natjecanje u biciklima na moru te nogometno pikado prvenstvo.

“Održat će se nogometno pikado svjetsko prvenstvo na kojem će natjecatelji gađati veliki pikado obujma šest metra nogometnom loptom. Veliko je zanimanje za ovo natjecanje pa su se za njega prijavile i neke cijele malonogometne momčadi”, kazao je Božiković.

N.H.

foto: Venzor