Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti / /SRAMOTNO!/ Splitski taksisti blokirali “Cammeo” vozila

/SRAMOTNO!/ Splitski taksisti blokirali “Cammeo” vozila

“Vatreni”  početak rada za splitski “Cammeo”

Pedesetak splitskih taksista blokirali su danas ujutro, kod gradskog groblja Lovrinac, izlaz taksi vozilima “Cammea” koji su, po prvi put, trebali početi s radom u Splitu.

Policiji je dojava o blokadi stigla u 6,45 sati nakon čega su na teren izišli djelatnici Druge policijske postaje.

“Stanje na terenu je trenutno bez incidenata. Policija se nalazi na mjestu događaja, a javnost će o svemu biti na vrijeme izviještena”, kazali su u splitskoj policiji.

Cammeova taksi vozila jutros su trebala po prvi put započeti s radom i u Splitu, nakon što su svoje filijale otvorili u Zagrebu i drugim gradovima.

U Splitu su smješteni na parkiralištu uz Auto kuću “Gašperov”.

Početkom kolovoza su već splitski taksisti mirno prosvjedovali kada su svoja vozila ‘ilegalci’ parkirali pred Turističkom palačom želeći poručiti da će se boriti protiv ilegalnih taksista sve dok se ne uvede red na ulice. U Splitu je trenutno 139 legalnih, odnosno uredno prijavljenih taksista, no tijekom sezone je ta brojka mnogo veća.

Zašto se bune protiv “Cammeo” vozila nije poznato, pošto oni sigurno nisu ilegalci. Vjerojatno se bune zbog toga što će se sada morati malo više truditi za pridobivanje svojih korisnika, ali dragi taksi-monopolisti to vam se zove konkurencija, i ne biste vjerovali dobra je čak i za – vas.

D.B.

foto: cammeo.hr

Tagovi: ,