Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Božićna bajka Salajevih ove godine i nije tako bajkovita

Božićna bajka Salajevih ove godine i nije tako bajkovita

Zbog svađe oca i sina, Zlatka Salaja i Alena Bertića, dio imanja, koji je pripao sinu, neće biti otvoren niti osvijetljen.

Salajeva Božićna priča iz Grabovnice kraj Čazme zabljesnut će s rekordnih preko dva milijuna lampica, piše vecernji.hr. No, organizacijske pripreme ovog puta nisu tekle tako glatko kao prijašnjih godina.

Naime, zbog nesuglasica i razmimoilaženja u mišljenju između vlasnika imanja Zlatka Salaja sa sinom Alenom Salajem i Anom Bertić (koja mu je sa svojom Zadrugom Božićna bajka posljednjih godina organizirala manifestaciju), došlo je do organizacijskog razlaza. Zbog toga dio imanja Salaj, koji je nasljedstvom pripao sinu Alenu, neće biti otvoren niti osvijetljen, a organizacijsku koncesiju je preuzela tvrtka SalajLand. Zbog neočekivane afere, Ana i Alen ugasili su Zadrugu i osnovali trgovačko društvo Božićna bajka, te su udruženi odlučili organizirati božićne manifestacije u drugim mjestima, pa će tako ove godine organizirati manifestaciju u Lipiku.

Bilo kako bilo, posjetitelje koji će i ove godine doći pokraj Čazme na imanje Salajevih, vidjet će raskošno blještavilo s novitetima i iznenađenjima.

novo.hr