Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Kukoč komentirao dokumentarni film “Posljednji ples”: Sretan sam što je završio

Kukoč komentirao dokumentarni film “Posljednji ples”: Sretan sam što je završio

“Posljednji ples”, dokumentarni film u 10 nastavaka o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima potukao je rekorde gledanosti na televizijskoj postaji ESPN, ali i izazvao niz žestokih reakcija.

Nisu svi s oduševljenjem dočekali priču o “kraljevom kraljevstvu,” uključujući i mnoge Jordanove bivše suigrače. Svoje impresije o dokumentarcu i Jordanu s grčkim portalom Sport24 je podijelio bivši hrvatski košarkaš Toni Kukoč koji je bio dio velike momčadi.

– Čuli smo se prije nekoliko dana i rekao sam mu da sam sretan što se dokumentarac završava. Zbog čega? Zato što sam u posljednja tri tjedna dobio više telefonskih poziva nego u prethodnih 20 godina, rekao je Kukoč za Sport24.

Proslavljeni hrvatski košarkaš komentirao je i Jordanovo ponašanje prema suigračima:

Ni prema meni nije bio drugačiji i sve nas je isto tretirao. Jednostavno vas tjera do krajnjih granica. Postojao je dobar razlog za to jer u našoj ekipi su bila najveća očekivanja. To nije bilo jednostavno i sigurno da ne može svako podnijeti sve to. Postoji hijerarhija i svako zna svoje mjesto u ekipi i to je uvijek bilo tako, kazao je Kukoč.

novo.hr

foto: nba