Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Lovro Zvonarek oduševio Bayern i dobio novi ugovor!

Lovro Zvonarek oduševio Bayern i dobio novi ugovor!

Nakon nekoliko dana od prvijenca za Bayern, Lovro Zvonarek potpisao novi ugovor s minhenskim gigantom!

Ofenzivni vezni Zvonarek (19) i 17-godišnji lijevi bočni Aznou potpisali su ugovor do 30. lipnja 2027., dok je 18-godišnji defenzivni vezni igrač Aseko Nkili stavio na papir ugovor do 30. lipnja 2026., stoji u objavi Bayerna.

Zvonarek je u FC Bayern stigao u ljeto 2022. iz Slaven Belupa. U21 internacionalac debitirao je u Bundesligi u 3:2 pobjedi protiv Augsburga u siječnju i upisao je ukupno četiri nastupa za prvu momčad.

Lovro je protekli vikend igrao od prve minute protiv Wolfsburga i već u 4. minuti zabio svoj prvijenac za minhenski klub.

Christoph Freund, sportski direktor FC Bayerna: “Lovro Zvonarek, Noel Aseko Nkili i Adam Aznou mladi su igrači s puno potencijala. Činjenica da ponovno možemo dati trima mladim igračima profesionalne ugovore govori puno o našem radu u FC Bayern Campusu. Naša je filozofija je imati najveću moguću propusnost za prvu momčad, jer je važna komponenta FC Bayerna razvijati mlade igrače za apsolutnu vrhunsku razinu. Nastavit ćemo jako podržavati njih trojicu.. Imaju sve što im je potrebno za uspjeh.”

Jochen Sauer, direktor razvoja mladih: “Oduševljeni smo što su ova trojica mladića, koji bi još uvijek mogli igrati u U19, potpisala svoj prvi profesionalni ugovor s FC Bayernom. Lovro je već zabilježio svoj prvi trag u seniorskom nogometu prvim golom u Bundesligi. Noel i Adam stalni su igrači naše druge momčadi i opetovano su pokazali svoj veliki nogometni potencijal na svojim pozicijama. Imamo povjerenja u svu trojicu da će dugoročno ostaviti trag u našoj seniorskoj momčadi.”

Lovro Zvonarek slavi svoj prvi pogodak za Bayern

Novo.hr

foto: Bayern