Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti / Nakon 17 godina Andrija Jarak napušta Novu TV

Nakon 17 godina Andrija Jarak napušta Novu TV

Poznati televizijski reporter Andrija Jarak, koji je postao legenda zbog svojih javljanja uživo, nakon 17 godina odlazi s Nove TV. Nakon što se vijest proširila hrvatskim medijima, RTL je objavio da se Jarak pridružuje njihovom timu.

‘Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove’ komentirao je Andrija Jarak za Dnevnik.hr svoj odlazak s Nove TV.

‘Jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih televizijskih novinara, gospodin Andrija Jarak, pridružuje se timu RTL-a’, objavljeno je u utorak na webu ove televizije.

Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme‘, piše RTL.

N.H.

foto: Nova tv