Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / I ove godine humanitarni kalendar “Velikih i malih zvijezda”

I ove godine humanitarni kalendar “Velikih i malih zvijezda”

I ove će godine kalendar na jednom mjestu okupiti mnogobrojne poznate osobe iz javnog života Hrvatske, a svi će sudjelovati s jednim zajedničkim ciljem, a to je pomoć djeci sa sindromom Down.

Država i institucije koje bi se trebale brinuti za djecu s posebnim potrebama uglavnom to ne čine na odgovarajući način, pa je svaka dodatna inicijativa hvalevrijedna.

Već treću godinu inicijatori humanitarne akcije, u kojoj je kalendar “Velike i male zvijezde” samo dio ukupne priče, su novinarka i urednica HRT-a Tamara Peras i poznati međimurski fotograf Vjeran Žganec-Rogulja.

Na stranicama ovogodišnjeg kalendara bit će: glumci Matko Knešaurek i Katarina Baban, voditelji Globotomije – Mirko Fodor i Andro Tomović,  zaštitni znak NOVE TV – Andrija Jarak,zvijezda serije «Novine» koja u listopadu kreće s emitiranjem na HRT-u – Zijad Gračić, pjevačica – Jelena Rozga, pjevač – Petar Grašo, frontmen grupe Vatra – Ivan Dečak, poznati kuhar -Tomislav Špiček, te glumac Ivica Pucar.

Podržite ovu akciju kupnjom kalendara ili ukoliko ste u mogućnosti, javite se u udrugu te donirajte sredstva za velike i male anđele.

Udruga za sindrom Down Međimurske županije
A. SCHULTEISSA 19
40 000 ČAKOVEC

Predsjednica: Višnja Horvat

udruga-sin-dom-down-mz

 

 

novo.hr

foto: fb “Veliki i mali anđeli”