Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Promašio ulaz na tulum na kojem se zabavljao, pa legnuo policajcu u krevet!

Promašio ulaz na tulum na kojem se zabavljao, pa legnuo policajcu u krevet!

Svega nekoliko sati nakon što je zaspao, došavši iz noćnog dežurstva, osječkog je policajca Darka Prgometa probudila supruga kojoj nije bilo jasno što pored njega u krevetu radi muškarac u donjem rublju i čarapama.

Nije to bilo jasno ni Prgometu jer kad je legao u krevet nepoznatog muškarca nije bilo. No, čini se da to nije bilo jasno ni uspavanom muškarcu koji nije znao ni gdje je ni kako se zove.

Ispostavilo se da je mladić bio na tulumu u istom ulazu u kojem stanuje četveročlana obitelj Prgomet. U nekom je trenutku izašao iz stana u kojem je tulumario, a kada se htio vratiti promašio je vrata, pa ušao u otključan stan Prgometovih i zaspao kraj usnulog Prgometa.

Uljeza su najprije otkrila djeca koja su se bojala ući u sobu, pa su nazvala majku koja radi u kafiću preko puta. Supruga je potom probudila Prgometa, koji je probudio mladića. Kako je ovaj očito bio pod značajnim utjecajem opijata ubrzo su po njega stigle Prgometove kolege, piše dnevnik.hr

Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske, potvrdio nam je da je mladić bio alkoholiziran i da je u Prgometov stan zabunom ušao. “Nije bilo provale niti nekog drugog kaznenog djela. Mladić je bio alkoholiziran i to je to”kaže Premec.

Inače, Prgometa je javnost upoznala prije godinu dana kada je prilično brutalno priveo jednu stariju Osječanku, koja se odbila legitimirati nakon što je prešla cestu unatoč crvenom svjetlu za pješake.

novo.hr

foto: screenshot