Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Sestra Hrvoja Horvata izvrijeđala rukometnu legendu: “Toj sramoti smo pomogli da pobjegne iz BiH”

Sestra Hrvoja Horvata izvrijeđala rukometnu legendu: “Toj sramoti smo pomogli da pobjegne iz BiH”

Rukometni izbornik Hrvoje Horvat našao se na vjetrometini zbog jučerašnje izjave, a kritičari još uvijek aktualnog izbornika prozivaju zbog 9. mjesta, ali i neprimjerenog ponašanja, u njegovu obranu stala je – Jasenka Sparks.

Naime, izbornik Hrvoje Horvat ima dvije sestre, Vanju i Jasenku, koja je ponovno u središtu pozornosti zbog brutalnog javnog obračuna s Horvatovim kritičarima. Jasenka je udovica pokojnog Iztoka Puca, člana zlatne generacije iz Atlante 1996., kojeg je također spomenula u svojoj objavi.

Nakon što je prošle godine javno prozvala Petra Metličića, Sparks je jutros putem Instagrama verbalno napala Božidara Jovića.

Njezin status prenosimo u cijelosti:

“BOŽIDAR JOVIĆ.= LJUDSKA MIZERIJA

Kakva ŠTETA da je moj pokojni muž toj ljudskoj sramoti pomogao izaći iz Bosne i da smo ga još ugostili u našem domu ……

Da je danas živ može zahvaliti mom pokojnom suprugu koji ga je iz Bosne prevezao u Hrvatsku za vrijeme rata… Toliko je sposoban da sam nije znao ni granicu prijeći, a sad si je umislio da njegovo mišljenje nekom nešto znaci…..

Lijepo je spasiti život, ali svako govno nije vrijedno rizika… Jović je jadan od tih…

Kako je lijepo biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne kao moj brat HIJENAMA u Hrvatskoj…..”, stoji u poruci.

Inače, Jović je nakon jučerašnje utakmice s Bahreinom i ispadanja Hrvatske sa SP-a prokomentirao Horvatovu neobičnu izjavu za RTL.

Sram neka ga bude, i njega i sve one koji su takvog lika postavili za izbornika. Ovo je bilo bezobrazno nepoštovanje novinara, javnosti i samog rukometa‘‘, rekao je Jović.

Sestra Hrvoja Horvata – Jasenka Sparks foto: Instagram

Sparks se u sljedećoj objavi ponovno kratko osvrnula i na Metličića, objavivši vrlo sličnu poruku: “Kako je divno biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne hijenama i lešinarima u Hrvatskoj kao moj brat”.

BIZARAN INTERVJU HRVOJA HORVATA POGLEDAJTE OVDJE:

Novo.hr

foto: Instagram