Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/tehnologija / Tvrtka Span među stotinjak tvrtki u svijetu partner godine Microsofta

Tvrtka Span među stotinjak tvrtki u svijetu partner godine Microsofta

Jednu od najuspješnijih hrvatskih IT tvrtki Span je Microsoft proglasio partnerom godine u Hrvatskoj, dodijelivši joj nagradu “Microsoft partner 2020”, što je treći put u posljednjih sedam godina da je dobiva, izvijestili su u utorak iz te tvrtke.

Važnost takve nagrade, kako kažu iz Spana, potvrđuje i podatak da je za Microsoftovog partnera ove godine u konkurenciji bilo više od 3.300 kompanija iz više od 100 država svijeta, od kojih Microsoft izabere stotinjak. 

“Span je to priznanje dobio u velikoj svjetskoj konkurenciji zahvaljujući izvrsnosti u inovacijama i primjeni korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovim tehnologijama. Kao najdugovječniji Microsoft partner u Hrvatskoj, Span svoja korisnička rješenja temelji na Microsoftovoj platformi od svojih samih početaka prije gotovo 30 godina”, poručio je predsjednik Uprave Spana Nikola Dujmović.

Naglašava da Span sa složenim IT rješenjima surađuje s više od 1500 kupaca na šest kontinenata, a priznanje je i važnije jer je dobiveno ove godine kada se i cijeli poslovni svijet bori sa utjecajima pandemije covid19.

Nagrada Microsoft Partner godine dodjeljuje se Microsoftovim partnerima koji su razvili i isporučili iznimna rješenja temeljena na Microsoftovim tehnologijama u prošloj godini.

“Span je treći put osvojio prestižnu nagradu Microsoft Partner godine, što najbolje govori o izvrsnosti, kompetenciji i inovativnosti te tvrtke, koja je i jedan od najznačajnijih Microsoftovih partnera u regiji”, izjava je direktorice Microsofta Hrvatska Tatjane Skoko koja se prenosi u priopćenju. 

Span se bavi dizajnom, razvojem i održavanjem informacijskih sustava koja primjenjuje napredna tehnološka rješenja, trenutno zapošljavaju više od 500 ljudi, od kojih je 300 s jednim ili više stručnih certifikata.

K.N./hina

foto: Span