Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Umro je George Michael!

Umro je George Michael!

Britanski mediji javljaju da je preminuo legendarni pjevač George Michael. Vijest da je pronađen mrtav u svom domu je potvrdio i njegov glasnogovornik.

Pjevač George Michael preminuo je u 53. godini života, objavio je BBC. Pronađen je mrtav u svom domu, a nema naznaka nasilne smrti.

Lokalna  policija iz Thames Valley-a objavila je kako je ekipa Hitne pomoći pozvana na imanje u Oxfordshireu u 13,42 sati.

Daily Mail podsjeća da se Michael borio s ovisnošću o alkoholu i drogi, no što je bio uzrok njegove smrti za sada nije službeno potvrđeno.

Vijest je potvrdio njegov glasnogovornik u službenoj izjavi:

– S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da je voljeni sin, brat i naš prijatelj George mirno preminuo u svom domu za Božić. Obitelj moli za privatnost u ovom teškom trenutku – rekao je glasnogovornik.

George Michael rođen je kao Georgios Kyriacos Panayiotou, 25. lipnja 1963., a slavu je stekao tijekom 1980-ih kao član dua Wham! što ga je osnovao s prijateljem iz školskih dana Andrewom Ridgeleyjem.

Ostat će upamćen i po pjesmi Last Christmas koju je otpjevao dok je bio dio sastava Wham!, a životna priča je htjela da umre na dan po kojem je ipak bio najpoznatiji najširoj svjetskoj publici.

novo.hr

foto: pinterest