Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / /VIDEO/ Jose Mourinho ‘ludim’ slavljem obilježio 1000. utakmicu u ulozi trenera, Roma do pobjede u zadnjim sekundama

/VIDEO/ Jose Mourinho ‘ludim’ slavljem obilježio 1000. utakmicu u ulozi trenera, Roma do pobjede u zadnjim sekundama

Jose Mourinho obilježio je 1000. utakmicu u ulozi trenera. Mogli bismo reći da je utakmica, odnosno slavlje Portugalca nakon postignutog pogotka Rome, bilo u skladu s dosadašnjom trenerskom karijerom.

Roma je pobijedila Sassuolo, Stephan El Shaarawy zabio je gol u sudačkoj nadoknadi, a 58-godišnji portugalski trener se u punom trku zaletio među svoje igrače koji su slavili ispod tribine s na kojoj su bili smješteni njihovi najžešći navijači.

Mourinho je u tih 1000 utakmica postigao 638 pobjeda, remizirao je 205 pute, a izgubio u 157 utakmica. Bivši trener Porta, Chelseaja, Intera, Real Madrida, Manchester Uniteda i Tottenhama nije nakon utakmice skrivao sreću.

Tijekom tjedna sam lagao rekavši da to nije posebna utakmica. A bila je to itekako posebna utakmica. Uvijek sam se želio sjećati ovakve utakmice za tako veliki jubilej. Utakmica je bila izvanredna, čestitam i našim suparnicima. Danas nemam 58, već 14 godina, kao kad počnete sanjati o nogometnoj karijeri”, kazao je presretni Mourinho.

N.H.

foto: scr.yt

Tagovi: ,