Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / /POZIV/ Danas na Zrinjevcu Elma Burnić i Hrvoje Hodak imaju koncertnu promociju spota “Ljubav”

/POZIV/ Danas na Zrinjevcu Elma Burnić i Hrvoje Hodak imaju koncertnu promociju spota “Ljubav”

Nakon uspješne promocije videospota “Ljubav” na otoku Rabu, rapski kantautor Hrvoje Hodak te zagrebačka kantautorica Elma Burnić odlučili su se za zagrebačku Koncertnu promociju 21.9, na Svjetski dan mira, kada će TV spot biti premijerno prikazan i na CMC Televiziji u 19h.

Gosti na promociji

Kaže se da mir započinje ljubavlju, a namjera je glazbenika i njihovih dragih gostiju (Matija Dedić, Ani Vuletić – prvi sopran klape Cesarice, Ivan Bajsar – riječka glazbena scena/Eni) izvesti bogat glazbeni program koji će kulminirati prikazivanjem videospota “Ljubav”.

Dođite danas na Zrinjevac

Napomenimo da je riječ o jakoj, poetičnoj pjesmi snažnih motiva i metafora koja je osvojila 3. nagradu stručnoga žirija na Šibenskom festivalu dalmatinskih šansona 2015. U spotu se pojavljuju brojni žitelji Raba, a umjetničku sliku otoka prenio je Sanjin Badurina – Piloto uz asistenciju Tomislava Nakića Alfirevića. Pozivamo vas da ovaj Svjetski dan mira začinite notama “Ljubavi”. Koncert počinje u 21 sat, u Witness lounge baru na Zrinjevcu i svi ste dobrodošli!

Izvedbu “Ljubavi” sa šibenskog festivala možete pogledati ovdje:

 

novo.hr/D.B.

foto: Elma Burnić