interijeri

Home / interijeri/Poslovne vijesti / Ambienta dovodi 90 izlagača iz dvanaest zemalja

Ambienta dovodi 90 izlagača iz dvanaest zemalja

Sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 26.  rujna do 1. listopada i na njemu će se predstaviti 90 izlagača, a uz Ambientu održat će se i sajmovi ArhiBau.hr, Zagreb Design Week, Art Zagreb i Hotel&Gastroteh.

Ambienta će se održati u osam paviljona, na 18.000 četvornih metara, najavili su u četvrtak organizatori na konferenciji za novinare.

Nastupit će izlagači iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Češke, Italije, Mađarske, Njemačke, Pakistana, Poljske, Rumunjske i Slovenije.

Pokrovitelji su Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Grad Zagreb. 

Uz Ambientu, održat će se Zagreb Design Week kojem je to deseto izdanje, a tema je “AI and I” (Umjetna inteligencija i ja). Održat će se u dva paviljona. 

Održat će se Arhibau.hr, najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji, u organizaciji Društva arhitekata Zagreba. 

Umjetnički sajam Art Zagreb imat će osam štandova na kojima će biti moguće kupiti proizvode zagrebačkih, osječkih i koreanskih studenata. Art Zagreb održava se u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti i Društvom povjesničara umjetnosti Hrvatske.

HOTEL&GASTROTEH je sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj sezoni. Pokrovitelji su Hrvatska obrtnička komora i Ministarstvo turizma i sporta.

T.R.

foto: Ambienta.arh