auto-moto

Home / auto-moto/Poslovne vijesti / Auto Maritea najkvalitetnije je mjesto za kupnju rabljenih automobila

Auto Maritea najkvalitetnije je mjesto za kupnju rabljenih automobila

/promo/ Na hrvatskom tržištu mnogo je prodavatelja rabljenih automobila. Broj trgovaca značajno se povećao ulaskom u Europsku uniju. Međutim, nitko od mnogobrojnih prodavatelja rabljenih automobila nema garancije koje nudi tvrtka s dugogodišnjom tradicijom – AUTO MARITEA.

Na tržištu rabljenih automobila izdvajaju se jedinstvenim pogodnostima – 2 godine garancije na kupljeno vozilo i čak 7 godina besplatnog servisiranja.

Auto Maritea jedno je od vodećih poduzeća u Hrvatskoj za prodaju rabljenih motornih vozila, a poslovnice im se nalaze u Zagrebu i Splitu. Tvrtka uspješno posluje od 1994. godine i bilježi kontinuirani porast prodaje iz godine u godinu. Više od 7000 zadovoljnih kupaca jasan su pokazatelj kvalitete vozila u Auto Maritei.

Kompanija je specijalizirana za uvoz i prodaju francuskih vozila – Peugeota, Renaulta i Citroëna, ali nudi i vozila ostalih automobilskih marki.

Sva vozila posjeduju certifikat o proizvođaču i servisnu evidenciju. Automobili u salonima uglavnom nisu stariji od 2012. godine.

Osim prodaje vozila Auto Maritea nudi i mogućnosti:

  • Zamjene starog vozila za novo
  • Autoservisa
  • Prodaje automobilskih dijelova
  • Osiguranja vozila
  • Pregleda vozila u 50 kontrolnih točaka prije kupovine

Ukoliko tražite kvalitetno i povoljno rabljeno vozilo, AUTO MARITEA najbolji je izbor za vas. Više informacija možete pronaći na www.automaritea.com , a kontaktirati ih možete na brojeve telefona: 01/2371- 949 i 021/606-046, ili putem maila: automaritea@gmail.com