Poslovne vijesti

Home / Poslovne vijesti/tehnologija / Vodeća hrvatska hosting kompanija Avalon i u ovoj godini nastavlja s rastom i širenjem

Vodeća hrvatska hosting kompanija Avalon i u ovoj godini nastavlja s rastom i širenjem

Nakon što je sredinom prošle godine objavljeno preuzimanje Avalona od strane poljske grupacije R22, Avalon je zabilježio rast od 10% u prihodima za 2019. godinu. U ovoj godini tvrtka najavljuje fokus na daljnji rast na tržištu kroz razne aktivnosti, ali i moguće daljnje akvizicije u Hrvatskoj i šire. Svoju regionalnu prisutnost planiraju potaknuti ovog proljeća kroz marketinšku prisutnost i pokroviteljstvo vodeće regionalne konferencije o digitalnom marketingu “Konverzija”. 

S više od 20 godina na vrhu među hrvatskim hosting tvrtkama, Avalon poslužuje preko 18.000 domena i korisnika, ovlašteni je registrar .HR  i .EU domena, osigurava sigurnu i povoljnu registraciju komercijalnih domena, te su izradili vlastitu platformu koja omogućava sigurnu i stabilnu uslugu klijentima.

Web hosting platforma posebno je skrojena za male poduzetnike koji žele upravljati svojim stranicama s bilo kojeg mjesta, uređaja i u bilo koje vrijeme. Platforma je osmišljena kako bi nudila cijeli set usluga kojima na jednome mjestu možete osigurati partnera za registraciju i administraciju vaših domena, smještaj stranica na pouzdanim poslužiteljima i izradu web stranica na WordPress platformi koje sadrže 100% vlastiti dizajn i kod, ne oslanjajući se tako na gotova i tuđa rješenja. U konstantnoj komunikaciji s vama izradit će optimalno rješenje, sve dok niste apsolutno zadovoljni.

Pri tome se nude kao uistinu pravi partner, jer su na raspolaganju 24 sata s korisničkom podrškom koja je online 24/7. Web stranice koje izrade su posebno podešene da se uklone neželjeni hakerski napadi i eventualne zlouporabe.

Ukoliko ne želite voditi brigu o svojim stranicama, putem nadzornih sustava Avalon ih može nadzirati 24 sata dnevno. 

Kako bi saznali više detalja posjetite web stranicu www.avalon.hr , a možete ih kontaktirati i putem besplatnog telefona 0800 282 566

Tagovi: ,