Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / Benčić: “Juričan me nazvao i predložio sastanak s Vukovićem, u tome nema ništa čudno”

Benčić: “Juričan me nazvao i predložio sastanak s Vukovićem, u tome nema ništa čudno”

Saborska zastupnica Sandra Benčić osvrnula se na sastanak s Nikolom Vukovićem i objasnila koju je ulogu imao redatelj Dario Juričan.

“Gospodin Juričan je mene kontaktirao, on poznaje i mene i Vukovića, pa to nije ništa čudno. Ja sam dobila informaciju od gospodina Juričana da bi se Vuković našao sa mnom. Ja sam rekla da se možemo naći kada on bude razriješen. Tako je bilo, kad je dobio obavijest o tome da je donesena odluka o njegovom razrješenju. Mi smo se našli, razgovarali smo dva sata. Ja kao saborska zastupnica i javna osoba i kao, na kraju krajeva, netko iz stranke Možemo, udovoljim molbi onoga tko traži susret sa mnom po pitanju bilo kojega problema. Nije ni protuzakonito ni nemoralno naći se s nekim na razgovoru”, rekla je Benčić u razgovoru za RTL Danas.

On je to samo predložio, poznaje mene i Vukovića, nije to ništa čudno da je čovjek nazvao i pitao. Na kraju krajeva, ja isto gospodina Vukovića znam pa mi nije bilo neobično da se nađemo na nekom sastanku, s tim da sam ja rekla da predmet tog sastanka ne može biti odluka koja je donesena. Razgovarali smo o tome, ja sam ga saslušala dva sata, on je htio iznijeti neke svoje poglede. Ja sam isto tako jasno rekla da nemam namjeru išta ružno govoriti o njemu bez obzira na sve naknadne okolnosti”, objasnila je Benčić.

Dodala je i da je prije razgovora s njom Vuković razgovarao s drugima – gospodinom Korlaetom, gospođom Dolenec, gradonačelnikom Tomaševićem.

Naravno da je imao razgovor s Gradskom upravom i dok je bio na čelu Uprave Holdinga. Naknadno je poslije odluke htio razgovarati sa mnom. Nije mi rekao razloge, nisam ja s njim ni dogovarala sastanak. Pričao je o okolnostima svog razrješenja. Zašto ne meni? Vjerojatno je iz nekog razloga želio okolnosti iznijeti meni. To morate pitati njega”, rekla je Benčić.

novo.hr

foto: scr.rtl