interijeri

Home / grijanje/interijeri/Poslovne vijesti / Blagdani u savršeno toplom domu uz Senko

Blagdani u savršeno toplom domu uz Senko

/Promo/ Savršena toplina doma je upravo ono što nam je potrebno ovih blagdanskih  dana kada okupljamo  obitelj i prijatelje u našim domovima. Vatra i toplina drva ili drvenih peleta, ne samo da će nam pružiti toplinu, nego će nam dočarati blagdanski ugođaj za pamćenje.

Senko štednjaci koji se u Štefancu proizvode već više od trideset godina postali su posebna Premium klasa štednjaka koja se prodaju na tržištima diljem Europe.

Takav štednjak idealan je za ugradnju u moderne prostore koji žele sve čari i prednosti koje je nekada pružalo ognjište. Uz povećanje dimenzije pećnice koja je sada definitivno najvećih dimenzija kod štednjaka na kruto gorivo,  novog sustava zatvaranja vrata ložišta i vrata pećnice, gotovo većina prednje strane štednjaka sjaji u kaljenom i vatrostalnom crnom staklu. Najveća novost na tržištu i potpuni novitet je gornja ploča za kuhanje iz staklo keramike, poznatija kao brend CERAN, najpoznatijeg proizvođača takvih ploča SCHOTT iz Njemačke.

To je prvi štednjak na kruta goriva u regiji koji ima modernu staklo keramičku ploču koja ima svoje prednosti znane već na ostalim vrstama štednjaka. Linija Black edition objedinjuje crni štednjak i Ceran ploču i tako ostavlja dojam jakog atraktivnog i snažnog.

  • Premium štednjaci u crnoj boji sa CERAN pločom

Ugradbeni kaminski ulošci za centralno grijanje nove linije MODERN crnim staklenim dizajnom ispuniti će sva Vaša vizualna očekivanja uz dobro poznate funkcionalne prednosti.

Senko Peći na pelete kao noviji proizvodni program ističu se na tržištu s posebno dizajniranim  staklenim oplata prema Vašim željama, uz dolje navedene prednosti koje imaju pred drugim pećima:

  •  Imaju najviše hydro opreme na tržištu
  • Namijenjene za grijanje prostora i centralno grijanje
  • Vrlo visoku učinkovitost (više od 94%)
  • Vrlo niske emisije štetnih plinova
  • Mogućnost upravljanja pametnim telefonom – WIFI modula (opcija)
  • i još druge prednosti provjerite na www.senko.hr

* Peć na pelete SLIM MODERN u  glass designu

Daljnji rast i osvajanje novih tržišta omogućen je ulaganjem u projekt „Modernizacijom proizvodnog procesa do jačanja konkurentnosti poduzeća Senko“, kojim je poduzeće povećalo kapacitet odjela za pripremu dijelova proizvoda, poboljšalo učinkovitost upravljanja procesom proizvodnje i povećalo kvalitetu proizvoda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 5.621.078,75 kuna, a iznos bespovratnih sredstava 2.5160.168,350 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provedba završava 1. siječnja 2019. godine.

www.strukturnifondovi.hr

http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1248

Svim poslovnim partnerima, sadašnjim i budućim korisnicima proizvoda, tvrtka Senko želi zdravlje i puno uspjeha u 2019. godini!