interijeri

Home / namještaj/Poslovne vijesti / Četiri hrvatske tvrtke izlažu na sajmu namještaja u Koelnu

Četiri hrvatske tvrtke izlažu na sajmu namještaja u Koelnu

Na najvećem i najznačajnijem europskom sajmu namještaja u Europi, IMM Kӧln, koji se održava od 13. do 19. siječnja, izlažu i četiri hrvatske tvrtke – Spin Valis, Prostoria, Mundus Viridis i Modul, izvijestili su u srijedu iz Hrvatske gospodarske komore (HGK).

IMM, kako ističu, definira i diktira buduće trendove uređenja interijera, stoga ne čudi interes domaćih kompanija za nastup na tom sajmu.

Tvrtka Prostoria u Kӧlnu predstavlja dizajn svojih novih proizvoda među kojima se ističu atraktivne modularne sofe Absent i After. Direktor tvrtke Tomislav Knezović ističe da se radi o dizajnu namještaja koji postaje dijelom arhitekture.

“Radikalno jednostavan i čist dizajn ovih proizvoda ih čini idealnim za opremanje većih prostora“, naglasio je Knezović uz napomenu da je njihov namještaj dostupan u 60 zemalja i 890 prestižnih trgovina diljem svijeta.

Inače, na ovogodišnjem IMM-u izlaže 355 tvrtki, sajam je prošle godine obišlo više od  150.000 posjetitelja, a očekuje se da će ove godine premašiti tu brojku.

P.T.

foto: koelnmesse