Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Dalić: Otkako sam izbornik ovo je jedna od najboljih utakmica

Dalić: Otkako sam izbornik ovo je jedna od najboljih utakmica

Hrvatska je pobijedila Slovačku sa 4:0 u utakmici 4. kola u skupini E kvalifikacija za EURO 2020. 

– Otkako sam ja izbornik ovo je jedna od najboljih utakmica hrvatske reprezentacije, rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon pobjede nad Slovačkom.

– Sjajna utakmica, dominacija svih 90 minuta. Ali nakon ovog rezultata ne smijemo otići u euforiju, trebamo ostati mirni, staloženi i ponizni jer ovo je dobra utakmica, jedan mali korak prema Europskom prvenstvu. Čeka nas Azerbajdžan i ako tamo ne ponovimo ovu današnju igru onda nismo napravili ništa, rekao je Dalić za Hrt.

Strijelac vodećeg pogotka u posljednjoj minuti prvog poluvremena bio je Nikola Vlašić.

Odlična utakmica, čestitam igračima i stručnom stožeru. Bilo je odlično od prve minute, dominirali smo cijelom utakmicom. Zabili smo četiri pogotka, a mislim da je moglo biti još. Izbornik nam je na poluvremenu rekao da moramo tako nastaviti, da nema povlačenja. Oni su se izgubili, nisu imali odgovor na naš pritisak, rekao je Vlašić.

Odličnu, jednu od najboljih, utakmica u karijeri odigrao je i strijelac trećeg pogotka Bruno Petković.

Odigrali smo jako dobro utakmicu. Naravno da posjedujemo kvalitetu. Par loših predstava sigurno da ne može umanjiti kvalitetu ove momčadi. Danas smo imali pravi, agresivan pristup i dominirali terenom. Jako sam se dobro osjećao i nadam se da će biti što više ovakvih trenutaka, rekao je Petković.

novo.hr

foto: scr.hrt

Tagovi: