tehnologija

Home / ostalo/Poslovne vijesti/tehnologija / Davor Tomašković i dalje na čelu HT-a

Davor Tomašković i dalje na čelu HT-a

Iz Hrvatskog Telekoma (HT) u srijedu su izvijestili da Davor Tomašković ostaje na čelu te kompanije u sljedećem četverogodišnjem mandatu koji počinje 1. siječnja 2018. godine.

Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma (HT) na sjednici u srijedu imenovao je Davora Tomaškovića predsjednikom Uprave i glavnim direktorom HT-a na sljedeće mandatno razdoblje od četiri godine, s početkom od 1. siječnja 2018. godine, navode iz HT-a.

“Imenovanje Davora Tomaškovića nastavak je njegovog uspješnog rada, obilježenog pozitivnim zaokretom HT-a u modernu i stabilnu kompaniju, koja investicijama značajno doprinosi razvoju gospodarstva zemlje”, izjavio je predsjednik Nadzornog odbora Jonathan Richard Talbot.

Kazao je kako je od preuzimanja vodstva kompanije Tomašković pokrenuo digitalnu i poslovnu transformaciju kompanije u svrhu prilagodbe poslovanja za najbolje korisničko iskustvo i vodeću poziciju na tržištu.

“Akvizicijom Crnogorskog Telekoma u njegovom mandatu napravljen je i prvi veliki regionalni iskorak, koji predstavlja priliku za daljnji rast kompanije. Zahvaljujući ulaganjima u buduće generacije kroz STEM edukacije i stipendije, znam da će HT s Davorom na čelu nastaviti pripremati Hrvatsku za sljedeći val tehnoloških promjena”, kazao je Talbot.

Davor Tomašković preuzeo je dužnost predsjednika Uprave 1. siječnja 2014., s mandatom od četiri godine koji istječe krajem 2017.

T.R./h

foto: ht