Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/sport / Duvnjak: Nadam se da ćemo otići do kraja

Duvnjak: Nadam se da ćemo otići do kraja

Hrvatska rukometna reprezentacija u Poreču odrađuje završni dio priprema uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo koje počinje za tjedan dana u Njemačkoj i Danskoj.

U sklopu priprema naši će rukometaši u dvorani Žatika odigrati prijateljski turnir, sutra protiv Crne Gore te u subotu protiv Italije. Nakon toga, izbornik Lino Červar objavit će konačni popis igrača – koji će se u prvoj fazi natjecanja u Munchenu suprotstaviti Islandu, Bahreinu, Japanu, Makedoniji i Španjolskoj.

– Mislim da mi imamo jedan stvarno veliki kontinuitet dobrih nastupa na prvenstvima. Nekad je to dovoljno za medalje, nekad nije. Svi znamo da u sportu treba imati i dosta sreće da se dođe do kraja. Ja se nadam da će ovog puta to biti, rekao je za Hrt kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak.

– Spremamo se dakle da idemo na to Svjetsko prvenstvo koje je vrlo bitno za nas, jer ide zajedno s tim projektom Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju. Treba se osigurati, treba biti među sedam najboljih reprezentacija svijeta. To je primarni zadatak, a onda ćemo vidjeti šta će biti, izjavio je izbornik Lino Červar.

novo.hr

foto: arhiva.nh

Tagovi: , ,