Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / /FOTO/ Severina fotografijom sa sinom izazvala lavinu bijesnih reakcija

/FOTO/ Severina fotografijom sa sinom izazvala lavinu bijesnih reakcija

Pjevačica Severina ponosna je majka 11-godišnjeg Aleksandra, kojeg je dobila bivšim partnerom, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Sinovo lice ne smije pokazivati na društvenim mrežama zbog sudske zabrane koju je zatražio njegov otac, pa ga je tako na posljednjoj objavljenoj fotografiji pokrila emotikonom srca.

“Dom je gdje je srce”, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj ona i sin poziraju zagrljeni u jednom zagrebačkom restoranu, a njegovo prekriveno lice izazvalo je lavinu bijesnih reakcija.

“Koliko ljepote i tuge na jednoj slici. Koja šugava država i sudstvo!”, “Jedina mama u Hrvatskoj koja ne smije pokazati svoju ljubav. Sramite se, institucije”, “Koja sramota od države kad vlastita mama ne smije pokazati lice vlastitog sina”, “Da ne možeš svoje sunce pokazati… tužno”, “I kroz ovo bijelo srce ja vidim mamine oči i mamin osmijeh. Džabe brani objave kad svi znamo da je mamina kopija (hvala Bogu)”, samo su neki od brojnih komentara ispod objave.

Kako podsjeća showbuzz.hr, Severina i Milan bili su u vezi tri godine, a prekinuli su 2013., godinu dana nakon sinova rođenja.

N.H.

foto: Instagram