Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti/zdravlje i ljepota / /FOTO/ Zubčić: Medicinske sestre u OB Zadar alkoholiziraju se tijekom radnog vremena

/FOTO/ Zubčić: Medicinske sestre u OB Zadar alkoholiziraju se tijekom radnog vremena

Predsjednik ŽO SDP-a, Jure Zubčić, medijima se javio priopćenjem o novom skandalu u Općoj bolnici Zadar. Naime, Zubčić otkriva kako su se dvije medicinske sestre alkoholizirale tijekom radnog vremena u bolnici, a potom sve objavile na društvenim mrežama. Zbog toga Zubčić u priopćenju, koje u nastavku prenosimo u cijelosti, traži ostavke ravnatelja bolnice Željka Čuline i glavne medicinske sestre Darije Katuše. 

 O lošem stanju u raznim segmentima u Općoj bolnici Zadar govore mnogi i upozoravaju s pravom. Bolnica je pod vodstvom ravnatelja Čuline i glavne sestre Katuše postala igra prijestolja iz koje odlaze najbolji kadrovi te je bolnica u potpunosti devastirana. Naši sugrađani su primorani sve češće ići u privatne klinike i trošiti značajne iznose novca jer kvalitetnu i pravovremenu zdravstvenu skrb često ne mogu dobiti u OB Zadar. Slike ispod su dokaz potpunog raspada sustava. Medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholiziraju na radnom mjestu. Što bi se dogodilo da je nekom pacijentu pozlilo?

Opijanje u zadarskoj bolnici

Ovo je samo kap koja je prelila punu čašu, a odgovornost je i na ravnatelju Čulini i glavnoj sestri Katuši. Očekujemo da oboje podnesu ostavke nakon ovog incidenta koji je dokaz potpunog rasula u zadarskoj bolnici. Identitet medicinskih sestara sam u ovoj objavi prikrio, a bolnici ćemo dostaviti potpune slike na daljnje postupanje, poručio je Zubčić.

N.H.

foto: FB/N1