Ostale vijesti

Home / Ostale vijesti / /VIDEO/ Govor Ivana Pernara postao pravi hit, za dva dana pogledalo ga preko milijun ljudi

/VIDEO/ Govor Ivana Pernara postao pravi hit, za dva dana pogledalo ga preko milijun ljudi

Govor zastupnika Živoga zida Ivana Pernara protiv hrvatskog članstva u Europskoj uniji i NATO-u u manje od dva dana postao je hit u regiji.

Objavio ga je Boris Malagurski, a govor je uz dobru i dinamičnu montažu postao jako efektan. Također tu su i pisani komentari tijekom govora, a naravno najbitniji je sadržaj o kojem drugi zastupnici ne govore. U manje od dva dana prikupio je preko milijun pogleda, 20.000 lajkova i 18.000 shareova.

“Hrvatska nije članica u NATO-u koja suodlučuje, već Amerika o svemu odlučuje, a mi smo tamo samo sluge koje slušaju i rade ono što im se kaže. Pogledajte što je Amerika u Iraku uradila, dame i gospodo. Tamo je doslovce rijeka krvi potekla zbog američke agresije. Što se tiče američkih zločina u Libiji, odnosno NATO-ve intervencije u Libiji, koji su rezultati tamo? Dovedeni su Islamisti na vlast, ubijen je čak i američki veleposlanik, more izbjeglica, kolone ljudi sada dolaze iz Libije u Europu. Tih izbjeglica prije nije bilo. A libijski narod danas živi puno gore nego je ikada živio”, samo je dio Pernarovog nastupa.

Cijeli video pogledajte ovdje:

 

 

novo.hr

video: Boris Malagurski